PROFESSORAT

 • ANNA VEGA

  Música abans de néixer i Taller de música

  per a nadons, infants i família

   

  Pianista i clarinetista, treballa al Conservatori de Música Municipal de Manresa des de l'any 2004, com a professora de sensibilització musical i llenguatge i també a l'Escola Municipal  de Música d' Artés com a professora de piano, clarinet,  rítmica, música per a nadons i família, i com a pianista acompanyant i assistent de cant coral.

  Fa un temps que col·labora en altres centres/escoles de Música, CAPS d'atenció primària..., fent sessions de música per a nadons i família, coordinant-les amb les llevadores, grups de postpart, famílies, etc.

  Col·labora també, com a músic i coordinadora de danses, amb la Companyia Pocasolfes fent animacions infantils i familiars.

 • MARTA CANELLAS

  Curs de música i moviment i Curs de música per a adults

   

  Grau en Pedagogia de la Música i el Moviment per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena (especialització en pedagogia instrumental i en pedagogia especial i terapèutica). Artterapeuta Transdisciplinària per al Desenvolupament Humà per lSPA (Barcelona). A part de treballar com a professora d'instrument i de música i moviment, ha participat en diferents projectes a Catalunya, Àustria i el Regne Unit per fer arribar els beneficis de la música a diferents col·lectius com són infants i famílies en risc d'exclusió social, persones grans afectades de demència o infants amb necessitats educatives especials. Fruit d'aquestes experiències, ha elaborat diferents contes musicals i materials de pedagogia musical publicats per Bellaterra Música Edicions. A més d'impartir cursos de formació per a professionals i activitats de música familiar, pertany a l'equip docent de la Formació en Rítmica Dalcroze que ofereix El Musical de Bellaterra i també és professora de la Formació d'Artteràpia Transdisciplinària per al Desenvolupament Humà que s'imparteix al IATBA (Institut d'Artteràpia de Barcelona).

 • FERRAN BADAL

  Curs de conjunts instrumentals

   

  Ferran Badal Pijuan és flautista, educador, compositor i arranjador. Formació en Nous Paradigmes del Coneixement, llicenciat en Interpretació de Jazz i Música Moderna de flauta travessera (ESMuC)

  Diplomat en Interpretació de Música Clàssica al Conservatori Superior de Música de Barcelona i expert en Soundpainting i membre de l’Orquestra de Soundpainting de Catalunya.

  Actualment és el director artístic de Comusitària on realitza, entre d'altres projectes, la producció de l’espectacle Periplus en Concert  amb les orquestres juvenils de Riborquestra i el 4 Cordes. Forma part de l'equip de direcció de l'EMM de Mataró i és director de les bandes de vent de l’EMM de Mataró i de l’EMM d’El Prat de Llobregat, així com professor de flauta travessera, ensembles, cambres i conjunts.

 • SANTI CARETA

  Curs Intensiu de Jazz i Música Moderna (guitarra)

   

  Nascut a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC. Forma part de grups com Astrio, Jazz Machín, Black in Blue o Santi Careta Grup amb qui ha editat dos discos amb el segell discogràfic Fresh Sound. Ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Suècia, Austria, Marroc... Compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en pop-rock, i ha participat en formacions com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Anacrònics, 9 Muses de Sergi Sirvent, Ballcock, Marc Parrot, Karol Green, Marcel Casellas, Núria Graham, At Versaris, Dept, Brams… Durant l’any 2004 estudia a Nova York gràcies a una beca concedida per la Generalitat de Catalunya. Actualment és professor de guitarra i conjunts al Centre Professional del Conservatori del Liceu i és el director dels Tallers Musicals d’Avinyó.

 • SANTI SERRATOSA

  Curs de percussió corporal

   

  Santi Serratosa es va graduar en música moderna a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu, l’any 1999. Dos anys més tard va continuar els seus estudis superiors de bateria al Drummers Collective de Nova York. Després d’una etapa de formació amb diferents professors de bateria, recerca personal i altres estudis musicals, l’any 2011 obté el títol de Màster de Musicoteràpia per la UPF.

  Professor de bateria des de l’any 1994, actualment imparteix cursos i tallers de percussió corporal per tot el país amb la seva pròpia metodologia (Mètode SSM). Professor de percussió corporal en els cursos de formació continuada de l’UVIC, Tallers Musicals d’Avinyó, XLII Curs d’Estiu La Rítmica Jaques Dalcroze de l’Escola de Música Joan Llongueras, Dansàneu 2014, forma part de l’equip de professors de música del Màster de Musicoteràpia de l’UB i dirigeix la part musical del projecte social TOC CAP A TU de l’Auditori de Barcelona.

  Ha presentat el seu treball en el IV i V Congrés Nacional de Musicoteràpia celebrat a Madrid i Barcelona, respectivament.

  Com a bateria ha actuat i gravat amb moltes bandes des de l’any 1990. Tocant estils tan diversos com jazz, latin, flamenc-fusió, rock, funk, música electrònica, etc. Actualment forma part de grups reconeguts a nivell estatal com Astrio i Gossos, amb els quals continua enregistrant discs i girant per diferents països.

  Com a percussionista corporal ha creat i dirigeix la SSM BigHand (Big band de percussió corporal) i comparteix un projecte de duet amb Mariona Castells, amb qui ha participat en diferents espots publicitaris i esdeveniments.

 • RUBEN BES

  Curs de Pedagogia

   

  Gerent i coordinador pedagògic de l’Escola Municipal de Música del Prat de Llobregat i professor del Departament de Pedagogia de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

  Anteriorment ha estat professor de les Escoles Municipals de Música de Girona, Santa Maria de Palautordera, Roda de Ter i l’Esquirol i cap d'estudis de Mataró.

  Soci fundador de Musicop Cooperativa SCCL. Titulat superior de música en Pedagogia per a la Formació Musical Bàsica i General i en Interpretació de Teclats (Instruments del Jazz i la Música Moderna) (ESMuC) i Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius (UB).

   

 • TXEMA RICO

  Taller d’escenografia

   

  El 1992 comença realitzant escenografies i decoracions per a les Olimpíades de Barcelona de la mà del taller escenogràfic Castells i Planes de Cardedeu.

  Amb ells col·labora a la televisió realitzant sèries i anuncis diversos ( La Memòria dels Cargols, Ventdelplà, Crims, anuncis per Evax, Activia....)

  Al món del teatre dissenya i construeix diferents escenografies per la Companyia La Tal,  Leandre, Vol-Ras, Teatre Mòbil, Teatro del Azar...

  Ha col·laborat en la cavalcada de Reis de Barcelona durant diferents anys i en la decoració de festes i events per tot Catalunya ( Fira de la Cirera, Carnavals de Tenerife, Festa Major de Rubí...)

  Altres activitats professionals: intervencions museístiques al Museu de la Joguina de Verdú, Museu de les Mines Prehistòriques de Gavà, reordenació i restauració del Teatre de Girona…

  Ha col·laborat al cinema, en grans produccions, fent treballs de pintura i decoració (El Perfum, El Orfanato, El Embrujo de Sanghai…)

  A nivell pictòric la seva obra realitzada des dels anys 90 ha estat exposada en nombroses sales i espais culturals.

  En aquests moments està realitzant tasques de direcció artística per diversos parcs temàtics….(Terra Mítica, Pirates Villaje, Catmandu Mallorca…)

  També té experiència en activitats pedagògiques relacionades amb el món de la plàstica (cursos, tallers , seminaris …)

 • QUIM MOYA

  Taller d’escenografia

   

  Dissenyador gràfic, gestor cultural i artista visual. Co-fundador l’any 2006 de la Cia. Càndida d’espectacles de pintura en directe, amb qui ha participat en diferents projectes i festivals com la Fira de Tàrrega, Tollwood Festival de Munic, o la Terrasse de París i ha ofert el seu llenguatge per marques com Mercedes, Munich, Vodafone, Bosch, Citroën, Huawei, Maserati, Intel, Audi o Puma.

  Ha compartit escenari amb Josep Berenguel, Llibert Fortuny, Oskar Benas, Marta Carrasco,

  Joan Font (Comediants), Judit Ferrés, Suitcase Brothers, Quick Crew, Felipe Mejías,...

  Des de fa poc més d’un any, porta el seu espectacle de pintura en directe en solitari i ha actuat a Barcelona, Lleida, Madrid, Salamanca, Marrakech, Casablanca, Agadir, Kuwait, Mumbai (Índia), Doha (Qatar), Krabi (Tailandia), etc.

 • ARADIA SÁNCHEZ DE LA BLANCA

  Curs de Pedagogia

   

  Titulada superior en l’especialitat de Pedagogia de l’instrument a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on va continuar amb un curs de perfeccionament en la interpretació pianística. Amplia la seva formació fent cursos amb diversos formadors de diversos àmbits com la didàctica de l’instrument, didàctica dels conjunts instrumentals, pedagogia de grup, improvisació, etc. a diversos indrets (Catalunya, Madrid i Salzburg)

   

  Així mateix, ha realitzat diversos cursos com a formadora al voltant de la pedagogia de grup a diverses escoles de Catalunya i a l’EMM de Vigo. Ha estat professora del projecte 4Cordes (Vall del Tenes i Mataró) un projecte que utilitza la música per afavorir la integració i la cohesió social, entre altres aspectes. Actualment és professora de l’EMM de Mataró i directora de l’EMM de El Masnou. En ambdues escoles imparteix classes d’instrument en grup, conjunt instrumental i altres activitats amb estudiants de totes les edats. És sòcia de la cooperativa MUSICOP SCCL. que es dedica a la gestió i desenvolupament de projectes educatius, socials i culturals en l’àmbit de la música. Actualment és responsable de l’àrea de Formació, Innovació i Qualitat.

 • CHRISTOPH MALLINGER

  Curs intensiu de jazz i música moderna

  per a instrumentistes de corda (violí)

   

  Va néixer a Klagenfurt, Àustria. Començà a tocar el violí a l’edat de 4 anys gràcies a les classes que li donava el seu pare, violinista i clarinetista.

  Va continuar els estudis clàssics i de jazz en les especialitats de violí i guitarra  a la Universitat Anton Bruckner de Linz on va acabar la carrera amb summa cum laude. Del 2009 al 2011 va viure a Barcelona on va substituir Oriol Sano com a professor de violí de jazz a l’ESMuC (primavera del 2011).

  Mallinger ha fet de professor a diferents tallers de jazz i  és també l’organitzador de Passion weeks, cursos que combinen música amb esport (2010-2015)

  Des de 2011, ha tornat a Viena on exerceix de professor a la Jam Music Lab private Jazzuniversity, Pop Academy Vienna, Superar Vienna and El sistema Europe.

  El desembre de 2014 va tocar amb Harmonia Symphony orquestra, Juan Diego Florez and Pretty Yende and more at the UNO Headquartes in Genf „Un Concert for Piece“

  Actualment toca amb les bandes Sugar Daisy´s Hot Club, MallingerSchramlHeinzle, Slörcäts, S.K.Invitational, I durant la seva trajectòria musical ha compartit escenari amb Christian Howes, Harmonia Symphony Orchestra, Diego Florez, Pretty Yende, Anna Netrebko, Christoph Cech, Perico Sambeat, Roger Mas, Andreas Schreiber, Peter Herbert, Doug Hammond, Pete York, Oriol Sano, Ignazi Terraza, Joan Chamorro, Fèlix Rossy, Jordi Rossy, Andrea Motis, Diknu Schneeberger.

 • MIREIA AGUIAR

  Curs de Pedagogia

   

  Diplomada per San Francisco Orff Schulwerk Course on va completar els tres nivells de l'Orff Schulwerk Certification. Titulada en flauta de bec pel Conservatori del Liceu i en Cant Barroc pel Conservatorio Fernando d'Abaco de Verona (Itàlia). Diplomada en Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Actualment és directora de l’Escola Municipal de Música de Santa Maria de Palautordera i cap d’estudis de l’Escola Municipal de Música del Masnou, gestionades per Musicop. També és fundadora i treballa en el projecte Ambmúsica Rubí des de 2010, equip amb qui realitza activitats diverses com sessions de música a escoles bressol i tallers de música en família.

 • VICENT PÉREZ

  Curs intensiu de jazz i música moderna (trombó)

   

  Vicent Pérez, trombonista. Comença a estudiar música als 7 anys, i amb el trombó un any després. Més tard, en finalitzar els seus estudis musicals de grau mitjà, comença a interessar-se per la improvisació participant en diversos cursos, tallers i masterclass de jazz i música moderna aprenent de grans músics com Latino Blanco, Toni Belenguer, Daniel Flors, Ramón Cardo, Albert Sanz, Voro García, Chris Cheek, Jerry Bergonzi, Greg Hopkins, Mike Mossman, Elliot Mason.

  Després d'acabar els estudis superiors de jazz i música moderna al Conservatori de València, es trasllada a Barcelona on entra a formar part de la plantilla docent del grau superior del Taller de Músics (ESEMS) com a professor en l’especialitat de trombó jazz. Com a músic professional ha participat en diferents formacions com Sedajazz Big Band, Albert Sanz Big Band, Perico Sambeat Flamenco Big Band, Original Jazz Orquestra del Taller De Músics de Barcelona, NewCatalan Ensemble, Juan Perro, Martín Leiton Big Band, Clasijazz Big Band, Vicens Martín Dream Big Band, Orquestra Àrab de Barcelona ...

 • JON COTTLE

  Curs intensiu de jazz i música moderna (violoncel)

   

  Jon Cottle, violoncelista, improvisador i arranjador viu a Barcelona. Ha estudiat violoncel tradicional a la Royal Academy of Music de Londres. Ha dedicat bona part de la seva vida a investigar i a aprendre a tocar diferents tipus de música como Jazz, Soul, Funk, Hip hop, Pop  i Latin, entre d’altres. Ha realitzat gires per Europa, EUA, Canadà  i Japó amb el grup nordamericà Clare and the Reasons i amb el cantautor Van Dyke Parks. Fou membre fundador del grup Benin City i també forma part de The Heritage Orchestra a Londres i d’Eclectic Color Orchestra i Cordes del Món a Barcelona. Ha actuat en concerts i gravacions amb artistes com: Rafael Amargo, The Bays, Jon Cale, Sir Colin Davis, Sir Peter Maxwell Davies, Goldie, Manuel Fernández, Bill Frisell, Airto Moreira, The Pinker Tones, Dizzee Rascal y Spiritualized.

  És professor de violoncel de la metodologia Suzuki i convidat regularment a impartir classes en cursos de música tradicional i moderna a España i a Anglaterra.

   

 • ANDREAS TENTSCHERT

  Curs intensiu de jazz i música moderna (piano)

   

  Llicenciat en piano de jazz a la Universitat de Música Anton Bruckner de Linz. Graduat en Musicologia i Pedagogia/Psicologia a la Universitat d‘Innsbruck.

  Toca  piano, Rhodes i analog synths en diversos projectes de Jazz, Funk, Reggae i electrònica. Amb el trio que lidera "Triol" combina improvisació lliure amb groove oriented music

  Des de 2012  és profesor de piano jazz a la Universitat Mozarteum de Salzburg. El seu objectiu com a professor és treure la por a la improvisació i obrir la ment de les persones amb noves idees relacionades amb la música i també amb la vida.

 • Judit Neddermann

  Curs intensiu de jazz i música moderna

  (veu i masterclass)

   

  Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991. Cursa els estudis superiors de música a l’ESMuC.

  El seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) va ser guardonat amb el Premi Descobertes organitzat pel Festival Strenes conjuntament amb La Vanguardia. També va ser guanyadora del premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach per la cançó “El Fugitiu” sobre un poema de Miquel Martí i Pol.

  Finalista dels Premis ARC com a artista revelació.

  Després de col·laborar en nombrosos projectes i grups musicals, Judit Neddermann ens presenta el seu segon treball en solitari "Un Segon" (Satelite K 2016), aquest disc, produït pel guitarrista Pau Figueras, representa un altre pas ferm en la seva proposta més íntima i personal.

  Durant els darrers anys ha col·laborat amb artistes i projectes interessants com The Gramophone Allstars Big Band amb al disc “Jazzmaica”,  amb el Quartet Brossa amb “Viatge d’hivern” i amb Coetus, Verd i Blau, Lluís Pascual, Toni Xuclà, Joan Díaz o Clara Peya.

 • MARCEL·LÍ BAYER

  Curs intensiu de jazz i música moderna

  (saxo alt, clarinet, flauta)

   

  Grau superior en l’especialitat de saxo jazz a l’ESMuC. Marcel·lí Bayer va estudiar, a més, al Taller de Músics i a la Universitat de Barcelona (Magisteri Musical).

  Actualment participa en projectes com la Free Spirits Big Band de David Mengual, Ivo Sans convida..., Martín Leiton's Poetry of Sound, Bindu, Vicens Martín Dream Big Band i Os Meus Shorts i col·labora regularment amb Seward.

  Ha participat en una vintena d’enregistraments com a sideman i n’ha publicat tres com a líder: “Nonitz featuring Lee Konitz” (Quadrant Records, 2011), premis de l’AMJM i Enderrock Jaç com a millor disc de l’any 2011; “Les narrations” (Whatabout Music 2013) i "1680" (Discordian Records, 2014).

  És, a més, professor al Taller de Músics de Barcelona i a l’ESEM-Taller de Músics (Grau Superior de Jazz i Música Moderna).

 • CHRISTIAN KRONREIF

  Curs intensiu de jazz i música moderna

  (saxo alt, clarinet, flauta)

   

  Va néixer a Salzburg (Àustria) on va començar a tocar el clarinet a l’edat de 5 anys. Als 14, es va especialitzar en el saxo. Va estudiar saxo de jazz i pedagogia a Linz i va continuar desenvolupant la seva carrera musical  a Àustria, a diversos llocs d’Europa i a Estats Units com a solista i instrumentista de secció de vents, professor de vent-fusta, conjunt instrumental i teoria de la música. Ha guanyant premis a Toronto (Canadà) (Premi al millor solista) a Àustria (primer premi de jazz). Ha enregistrat i compartit escenari amb reconegudes figures com Marc Copland, David Murray, Pete O’Mara, Paul Gulda, entre altres.

 • CHRISTIAN UGUREL

  Curs intensiu de jazz i música moderna (saxo)

   

  Va néixer el 1980 a Neuss/Alemanya on va estudiar saxofon al conservatori de Arnhem (Holanda) i l’ESMuC.

  Va guanyar diversos premis internacionals, l’últim era el Kunstförderpreis de la seva ciutat de naixement, Neuss. Va realitzar molts concerts i gires a Alemanya i Europa. A l’Institut Goethe va triar el seu grup per fer una gira a l’Equador.

  Amb el trio Pep Ventura acaba de treure un disc a WismART. Al febrer 2015 va gravar un disc a Catalunya amb Jorge Rossy, Santi Careta i Jaume Llombart.

  Com a soci del Composer’s Orchestra Berlin composava música per una producció de la ràdio. Des del 2009 viu a Berlín on organitza un jamclub anomenat der Zock.

 • VORO GARCÍA

  Curs intensiu de jazz i música moderna (trompeta)

   

  Viu a València, la seva ciutat natal, on dona clases de jazz i trompeta al Conservatori Superior de València. Voro va estudiar a la Berklee College of Music de Boston on va rebre la titulació Cum Laude, l’any 2007, en l’especialitat de trompeta de jazz. Des d’el seu primer treball com a líder, Vorocity (2008) ha estat participant activament a l’escena jazzística nacional, cal destacar col·laboracions amb Perico Sambeat, Clasijazz Big Band, Peter Bernstein, Bob Gullotti, Jorge Rossy, Dave Kikoski, Eric Alexandre, Albert Sanz, Jeff Davis, Javier Vercher, entre altres.

  Ha impartit seminaris de jazz per tota la geografia espanyola com per exemple Alhaurín (Málaga), SPJ (Pontevedra), Seminario de jazz de València, Conservatorio de Jobra (Portugal), Avinyó (Catalunya), Macao (Xina).

 • Toni Vaquer

  Curs intensiu de jazz i música moderna

  (piano i direcció de big band)

   

  Nascut a Barcelona, criat a Mallorca.

  Músic, compositor, arranjador i pianista.

  Llicenciat al Conservatori del Liceu en piano modern l’any 2012. Estudia composició al Berklee Global Jazz Insitute i és fundador de la Berklee Global Jazz Orchestra.

  L’any 2010 va escriure 366 composicions que més endavant donaren forma a les 6 suites de "Vertebrats, disc de la Free Spirits Big Band de David Mengual de la qual n’és arranjador oficial des de fa cinc anys. Actualment escriu per a altres formacions com: el nonet de Víctor Correa, D.O. New Ensemble, la Berklee Concert  Jazz Orquestra de Greg Hopkins i el grup d’Andrea Motis & Joan Chamorro, entre d'altres.

  Al 2014 va formar la seva pròpia orquestra "The Voodoo Children Collective" la qual enregistrarà el seu primer disc aquest any. Recentment ha format el seu nou projecte a sextet: "Kraken" i el seu nou trio. Ha tocat amb Wayne Shorter, Danilo Perez, John Patitucci, Ralph Peterson, Jason Palmer, David Mengual y Jorge Rossy, entre d’altres.

 • VIC MOLINER

  Curs de jazz i música moderna (contrabaix i baix elèctric)

   

  Vic Moliner va cursar estudis al Taller de Músics de Barcelona i posteriorment a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya). Durant aquest període va aprendre de grans músics com Gary Willis, Pep Pérez, Horacio Fumero, Mario Rossy i Lluís Vidal entre d’altres. També va estudiar durant quatre mesos i gràcies a una beca Erasmus al Conservatorium van Amsterdam amb destacats músics de l’escena europea com Theo de Jong, Ruud Ouwehand i Rob van Bavel.

   Actualment és professor de baix elèctric, producció i conjunt instrumental al Conservatori Superior del Liceu i a l’Aula de Música Moderna i Jazz.

  Com a intèrpret ha participat en formacions de tota mena, com per exemple The Gramophone Allstars, Xavi Torres Trio, Clara Peya, OBC (Orquesta Simfònica de Barcelona), Cobla Sant Jordi, Joan Rovira, Maceo Parker & Girona Jazz Project, Maria Rodés, Laia Vehí i Els Tres Tenors entre moltes altres. També ha gravat més de 20 discs amb grups com The Gramophone Allstars, Memòria Selectiva, STN!, Verd i Blau, Diego Ramos, Clara Peya, Cançons de la Veritat Oculta, Gonzalo Del Val, Salva López, Punto de Rocío (Daniel Anglès & Marc Sambola)…

  En la seva faceta de productor ha treballat i treballa amb artistes i projectes com Clara Peya, Pau Brugada, Germà Negre, Navigam, Land of Coconuts, Xavi Torres Trio, Salva López...

 • JOAN TEROL

  Curs intensiu de jazz i música moderna (bateria)

   

  Va néixer a Reus l'any 1985 i des de petit ja es sentia atret per la música en els concerts que la seva mare feia amb el Cor Madrigal de Barcelona. Va començar classes de bateria als 14 anys a l’escola El Xilòfon de Reus. Més endavant es va mudar a Barcelona per continuar estudiant música, primer a L’Aula de Música Moderna i Jazz i després a l'ESMuC. L’any 2011 va decidir traslladar-se a Amsterdam per cursar un màster de jazz al Conservatorium van Amsterdam i, en acabar-lo, es va establir definitivament a la capital holandesa. Els seus projectes principals avui dia són Maarten Hogenhuis Trio, Trempera!, Maartje Meijer Quintet, Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band i The BvR Flamenco Big Band als Països Baixos i STN!, Xavi Torres Trio i Els Tres Tenors a Catalunya.

   

  Al llarg d'aquests últims anys ha tingut l’oportunitat de tocar com a sideman de figures del jazz com Benny Golson, Lee Konitz, Jordi Rossy, Jesse Davis, Grant Stewart, Maria Schneider, Dena DeRose, Joe Magnarelli, Perico Sambeat, Aruán Ortiz i Carla Cook. També ha tingut la sort de tocar amb prominents músics de jazz de l’escena holandesa: Ben van Gelder, Benjamin Herman, Jasper Blom, Joris Roelofs i Miguel Rodríguez, així com de l'escena musical catalana: Marco Mezquida, Joan Monné, Albert Bover, Raynald Colom, Marc Miralta, Ignasi Terraza, Llibert Fortuny, Horacio Fumero, Mario Rossy, Eladio Reinón i Bob Sands.

 • Joan Pons (El Petit de cal Eril)

  Curs intensiu de jazz i música moderna (masterclass)

   

  Joan Pons, El Petit de Cal Eril, cantautor català nascut a Guissona ha editat sis discos entre el folk-pop i la psicodèlia tot dedicant una part del seu treball al repertori infantil i tradicional. Ha actuat als principals festivals del país i ha col·laborat amb artistes com Pau Riba, Joan Colomo, Mau Boada, Anímic, Ferran Palau o la Free Spirits Big Band dirigida per David Mengual.

  Compagina la seva tasca musical amb la d’enginyer de gravació, productor i professor de l’ESCAC i també ha participat en els enregistraments sonors de diverses pel·lícules i documentals.

 • AINA PLANS

  Curs de música i moviment

   

  Nascuda a Artés (Barcelona) és graduada en el Bachelor de Rítmica Dalcroze pel Conservatori de Bellaterra. Ha realitzat nombrosos cursos relacionats amb la pedagogia i l'aprenentatge musical a Catalunya, Suïssa i Alemanya. Ha adquirit experiència com a docent en diverses escoles de música de la comarca, també a l'Aula de Música d'Avinyó.

  Actualment imparteix classes de música i moviment, llenguatge musical i piano a Bellaterra, Santa Maria d'Oló i Santpedor.

  Paral·lelament realitza els estudis d'Arquitectura Tècnica i participa activament en nombrosos projectes artístics relacionats amb el teatre, la dansa, la fotografia i la pintura.

   

 • ALFRED ARTIGAS

  Curs intensiu de jazz i música moderna (guitarra)

   

  Va néixer a Barcelona. Graduat en guitarra jazz a l’ESMuC, l'any 2007.

  Imparteix classes de guitarra, baix i conjunt des dels 20 anys en diferents escoles públiques i privades.

  Del 2010 al 2014 és professor al CEIP de la Concepció de Barcelona on, també, és arranjador i dirigeix la big band infantil.

  Ha sigut professor de conjunt en dues ocasions a les colònies musicals de la Generalitat de Catalunya a l'Espluga de Francolí.

  Els anys 2014 i 2015 organitza tallers de jazz i improvisació a la ciutat de Santa Clara (Cuba) amb l'ajut de la Unió Nacional d'Escriptors i Artistes de Cuba.

  Professionalment ha tocat amb Eladio Reinón, Roger Mas, Sílvia Pérez Cruz, David Mengual, Rolando Berrio (Cuba), Yaíma Orozco (Cuba), Jaume Llombart, Joe Smith, Joan Monné, Carme Canela..entre molts altres.

2015 TALLERS MUSICALS D'AVINYÓ / Tots els drets reservats / disseny web: