2015 TALLERS MUSICALS D'AVINYÓ / Tots els drets reservats / disseny web:

ESTEM TREBALLANT EN LA PROGRAMACIÓ D'AQUEST JULIOL 2017

Estigueu atents al nostre facebook i instagram per a actualitzacions

activament, independentment de l’edat i/o l’experiència. Les diverses activitats delsTallers se sostenen en tres pilars:

 

Iniciació / Cursos familiars:

la música com a vincle cultural entre generacions. Hem dissenyat diversos cursos destinats a futures mares, nadons, infants, família, joves instrumentistes i adults que culminaran amb un concert familiar al local Catalunya el dissabte 23 de juliol.

 

Aprofundiment:

Recerca de la “veu” pròpia a partir de la creativitat i composició, perfeccionament de la tècnica instrumental, experimentació, improvisació i pràctica de nous estils i tècniques musicals. Per a joves i adults amb més de 4 anys d’experiència tocant instrument.

Durant tota la setmana es realitzaran jam sesions per posar en pràctica i compartir amb el públic el que els alumnes han après durant el dia. Es clouran aquests cursos amb un concert final el divendres 29 de juliol.

 

Formació continuada:

Cursos / tallers /conferències basats en l’aprenentatge i el perfeccionament de nous mètodes pedagògics mitjançant els quals els professors de música podran disposar de nous recursos a l’hora de treballar amb els seus alumnes. Aquests cursos són homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Recordem que els 3 concerts i les 4 jams són oberts al públic, per a tothom qui vulgui gaudir de la música en directe. Destaquem que aquest any hi haurà la novetat d’un concert per a nadons, infants i família el dissabte 16 de juliol adreçat als més menuts.

 

Esperem la vostra visita als Tallers Musicals d’Avinyó 2016!

 

Moltes gràcies!

 

Associació d’Amics de la Música d’Avinyó,

entitat organitzadora